Om Christa

Kunstneren Christa Skøtt.

Kunstneren Christa Skøtt

"Jeg bor langt ude på landet og har en stor kærlighed til naturen, så derfor er det ofte naturen der inspirerer mig i mit arbejde. De flotte farver, smukke blomster og også dyrene.

Jeg kan også lide at betragte mennesker og få inspiration herfra. Især børn giver mig mange gode idéer.

Børn har en skøn fantasi og elsker at digte og fortælle historier.

Jeg har tegnet og malet hele mit liv. Det har altid været min måde at udtrykke mig på. De senere år er det også blevet til motiver med budskaber, blandt andet har ændringer i klimaet medført et øget behov for at udtrykke hvor truet vores natur er. 

Jeg er en meget alsidig autodidakt kunstner. Jeg har ikke en bestemt stil, jeg gør lige hvad jeg føler for og har lyst til i øjeblikket. 

Jeg bliver helt opslugt af den kreative proces og lever mig helt ind i farvernes verden.

Farver har en stor betydning for os mennesker.

Både humør og følelser bliver påvirket af farverne omkring os, som derfor har afgørende indflydelse på vores hverdag.

Mine produkter sælges her i webshoppen, fra privaten og på udstillinger. De bæredygtige T-shirts, muleposer og badges sælges endvidere hos Calling Nature i Nyborg og hos VisitKerteminde. Kunstkort sælges også hos Tinga Tango Design butik i Nyborg. Du er altid velkommen til at besøge mig for at se mine produkter, bare du kontakter mig først for at lave en aftale.

Du kan også få malet på bestilling - og du kan købe gavekort hos mig.  kontakt@christaskoett.dk

Udover salg af kunstkort, plakater, malerier mm, laver jeg også sjove male-workshops og dejlige natur-workshops, både for private herhjemme, til polterabends, fødselsdage, tøse-ture, events, pop-ups og meget mere – men også for firmaer f.eks. et par ’ryste-sammen’ timer inden julefrokosten eller sommerfesten, receptionen eller lignende.

Workshops for firmaer kan enten foregå på firmaets adresse eller på den idylliske Sulkendrup Vandmølle."

Se mere herom under menu punktet Workshops.